Sitemize Katkıda Bulunun

Merhaba, Sitemize yazılarıyla katkıda bulunmak isteyenler, bize bilgi@saksafonname.com e-posta adresinden ulaşabilirler. Teşekkür ederiz.

"Bach Günleri" Ankara`da Olacak

İstanbulluların iyi bildiği -muhtemelen Ankaralıların da pek çok kez duyduğu- "Bach Günleri" yıl bitmeden ilk kez Ankara`ya gidecek... ve eminiz Ankaralı pek çok müziksever `şimdiye kadar nerdeydiniz` diyecek...

İstanbul’un merakla takip edilen tematik festivali “Bach Günleri”nin açılışı, Ekim ayında ünlü Estonyalı topluluk Hortus Musicus’un çok beğenilen konseriyle gerçekleşti, konserlerin devamı ise Aralık ayının ikinci yarısı Ankara`ya uzanacak.

Biletleri günler önce tükenen sihirli viyolonselci Jiri Barta 19 Aralık Cumartesi saat 20.00’de İstanbul Deniz Müzesi’nde ve 20 Aralık Pazar saat 19.00’da Ankara Akün Sahnesi’nde, J.S. Bach’ın bütün çello suitleriyle müzikseverlere güzel bir akşam vaat ediyor.

Dünyanın en iyi org ve klavsen virtüözlerinden Benjamin Alard 21 Aralık Pazartesi Ankara Akün Sahnesi, 24 Aralık Perşembe saat 20.00’de İstanbul Deniz Müzesi’nde Bach’ın en sevilen ve klasik müzikle ilgilenen hemen herkesin evinde kaydı bulunan eseri Goldberg Varyasyonları`nı klavsenle seslendirecek.

"Bach Günleri" Yeni Yıl Konserleri

Avrupa’nın en eski Barok Müzik topluluğu Hortus Musicus’un efsanevi kemancısı ve direktörü Andres Mustonen bu sefer caz quarteti ile ülkemize geliyor.

Mustonen Art Jazz Quartet 22 Aralık Salı saat 20.00’de Bach caz yorumuyla İstanbul Deniz Müzesi’nde olacak. Topluluk 23 Aralık Çarşamba saat 20.00’de Ankara Next Level Alışveriş Merkezi’nde Bach Günleri’nin Ankaralılara yılbaşı hediyesi olarak ücretsiz olarak sahne alacak. Bu muhteşem konserin ardından verilecek after party ile yılbaşı eğlencesi devam edecek.

12. "Bach Günleri", Benjamin Alard’ın 24 Aralık Perşembe günü saat 20.00’deki Bach Goldberg Varyasyonları konserleriyle İstanbul Deniz Müzesi’nde sona erecek.

Okunma 10057 defa Son Düzenlenme Son Düzenlenme Aralık 15 2015
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

İletişim

E-mail:  bilgi@saksafonname.com