Bu sayfayı yazdır

Sahnede Caz Var; Hem de Ücretsiz! Özel

Haberler Yazan  Pazartesi, 29 Temmuz 2019 08:38 yazı boyutu yazı boyutunu küçült Yazı boyutu büyüt 0

Önümüzdeki hafta Mavibahçe’de gerçekleşecek caz şöleni için şimdiden programınızı ayarlayın. Çünkü caz müziğin en sevilen isimleri Mavibahçe Kent Meydanı’nda dinleyici ile buluşaca.

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 3. Jazz Festivali 2-3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Caz müziği tutkunlarının heyecanla beklediği organizasyon MaviBahçe Kent Meydanı'nda düzenlenecek. Festival kapsamında caz sanatçıları Erkan Oğur, Birsen Tezer, İlhan Erşahin, Selen Beytekin, Elif Çağlar, Ferit Odman, İmer Demirer, Önder Focan, Hamdi Akatay sahne alacak. Geçtiğimiz yıllarda 30 bini aşkın seyirciyle rekor izlenme oranlarına ulaşan festival, solo ve grup performanslarıyla İzmir ve Egelilere yine muhteşem anlar yaşatacak. Katılımın ücretsiz olacağı festival ile ilgili detaylı program için internet sayfası ziyaret edilebilir.

 

Okunma 2381 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 29 Temmuz 2019 08:38
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Baki Solak

Hobi olarak başladığı saksafon şu an hayatında önemli bir yer tutmaktadır.