Bu sayfayı yazdır

RabaDiBabba ile Nüktedan Bir Caz Gecesi

Raba Di Babba Grubu, 14 Kasım akşamı, "Raba Di Babba ile Nüktedân Bir Caz Gecesi" konsepti ile Taksim'de Jazz Company'de sahne alacak.

Özel repertuarları ile performans sergileyecek Raba Di Babba grubunun yanı sıra Kasım ayında; Fötr Blues Band, Olgun Açar Jazz Band, İlham Gencer & İpek Dinç Yüce, Funda Sezer &Latin Night, Uğur Güneş Band ve Nilüfer Verdi Arrangements, müzik severlerin buluşma noktalarından Jazz Company'de sahne alıyor olacak.

RabaDiBabba “İyi bir şey yap izi kalsın” şiarıyla dokunduğu kulakları ısırmamaya özen göstererek kurulmuş, dinleyeni ilk temasta korkutmayacak kadar popüler, idolleşmeyecek kadar avangard bir müzik yapmayı tercih ediyor.

"Metalaşmak için değil paylaşmak için çalıyoruz ve eğlenmeyi de önemsiyoruz diyen grup,  tam da bu sebepten; çeşitli müzik türlerini esin kaynağı olarak kullanıyoruz, her enstrümanı müziğine bir renk olarak katmayı, tarz seçmemeyi, tarzları farklı duyguları ifade edebildiği için seviyoruz" diyor.

"İyi bir şey yap izi kalsın" şiarıyla dokunduğu kulakları ısırmamaya özen göstererek kurulmuş, dinleyeni ilk temasta korkutmayacak kadar popüler, idolleşmeyecek kadar avangard bir müzik yapmayı tercih eden Raba Di Babba grubu, 14 Kasım Cumartesi akşamı Taksim'de Jazz Company'de sahne alıyor olacak. Metalaşmak için değil paylaşmak için çalıyoruz ve eğlenmeyi de önemsiyoruz diyen ve kendilerini Nüktedân hi-caz severler topluluğu olarak tanımalayan grubun özel performansı, 14 Kasım'da saat 22:00'de başlıyor olacak.

Yeni sezona keyifli bir başlangıç yapan, caz ve blues müziğin önde gelen müzisyenlerinin sahne aldığı, Taksim'de yer alan Jazz Company'nin Kasım ayın programında ayrıca birçok performans yer alyor.

Samimi performansları ve başarılı doğaçlamalarıyla birçok müzik dinleyicisine blues'u sevdiren Fötr Blues Band 6 Kasım'da, Olgun Açar Jazz Band 7 Kasım'da Jazz Company'de sahne alıyor olacak.

Ünlü caz sanatçısı İlham Gencer ve onun keşiflerinden genç vokal İpek Dinç 13 Kasım ve 28 Kasım akşamları, Funda Sezer &Latin Night ise 20 Kasım Cuma akşamı müzik severler ile buluşuyor olacak.

21 Kasım Cuma akşamı performans sergileyecek Uğur Güneş Band ve 27 Kasım Cumartesi akşamı sahne alacak olan Nilüfer Verdi Arrangements, müzik keyifini Jazz Company'ye taşıyacak.

Menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" ile damak zevkine hitap eden Jazz Company, her Cuma ve Cumartesi akşamı 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz performansları, blues müzik dinletileriyle, caz severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 313 83 83 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Okunma 88123 defa Son Düzenlenme Son Düzenlenme Kasım 05 2015
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Baki Solak

Hobi olarak başladığı saksafon şu an hayatında önemli bir yer tutmaktadır.