Sitemize Katkıda Bulunun

Merhaba, Sitemize yazılarıyla katkıda bulunmak isteyenler, bize bilgi@saksafonname.com e-posta adresinden ulaşabilirler. Teşekkür ederiz.

Kolektif İstanbul “Minnoş” ile Dans Ettirecek Özel

Kolektif İstanbul, yeni teklisi ‘Minnoş’ ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Ada Müzik etiketiyle yayınlanan anonim şarkı ‘Minnoş’, Kolektif İstanbul ile yeniden yorumlanıyor.
Kolektif İstanbul, bu kez “Minnoş” ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Grup, çeşitli versiyonları bulunan anonim şarkıyı Agopyan yorumu ile referans aldı. Parçayı ise grubun kurucu üyesi Fransız müzisyen Richard Laniepce kendine has aksanıyla seslendirdi.

Kolektif İstanbul

Fransa'nın Brötanya bölgesinden olan Richard Laniepce tarafından 2006 yılında İstanbul’da kurulan grup, günümüze kadar farklı müzisyenlerle çalışarak müziğini zenginleştirdi. Montreux Caz Festivali, Schleswig-Holstein Müzik Festivali, Fira Mediterrania gibi uluslararası festivallerde performanslar sergiledi. Kolektif İstanbul, müzik yolculuğuna günümüzde Richard Laniepce (saksafon) başta olmak üzere Aslı Doğan (vokal), Batuhan Baraç (davul), Ertan Şahin (suzafon), Tamer ve Talat Karaoğlu kardeşlerden oluşan altı kişilik kadrosuyla devam ediyor.
Okunma 2298 defa Son Düzenlenme Son Düzenlenme Şubat 18 2020
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ali Sami İpek

Saksafon üzerine haber toplayarak sitemize katkıda bulunmaktadır.

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

İletişim

E-mail:  bilgi@saksafonname.com