Bu sayfayı yazdır

Dünya Caz Günü’nü kutlayacaklar Özel

30 Nisan Dünya Caz Günü, Zuhal Konsept Akasya'da kutlanacak.

Zuhal Konsept Akasya, 30 Dünya Caz Günü’nde müzikseverleri caz dolu bir programa davet ediyor. Zuhal Konsept Akasya’da yer alan Tamirane’de 30 Nisan Salı günü Jehan Barbur sahne alacak. Barbur, en sevilen şarkılarını ve yıllardan beri süre gelen ve herkesin hayatında farklı bir hatırası ve etkisi olan türküleri, yeniden yorumladığı son albümü “Ürkerek Söylerim”den seslendireceği parçalarıyla eşsiz bir konser yaşatmaya geliyor.

ARKA ARKAYA EKTİNLİKLER

30 Nisan Dünya Caz Günü kapsamında Zuhal Konsept Akasya'daki Kırmızı Kedi Kitabevi'nde saat 16.00'da cazla ilgili “Murat Beşer ve Feridun Ertaşkan'la Caz Üzerine Söyleşi”, gerçekleşecek. Tattoom Gallery'de 16.30'da enstrümanların üzerine yazıyı yazılabilecek ya da geçici dövme yaptırılabilecek “Custom Your Soul” etkinliği olacak. Saat 19.30'da “Onur Ataman'la Caz Atölyeleri” ve 20.30'da ise saksafonda Önder Mutlu ve piyanoda Yüce Akın'ın eşlik edeceği “Jazz Dinletisi”  düzenlenecek.

Program:

16.00 / “Murat Beşer & Feridun Ertaşkan'la Caz Üzerine Söyleşi” @ Kırmızı Kedi Kitabevi
16.30 / “Custom Your Soul” @ Tattoom Gallery
19.30 / “Onur Ataman'la Caz Atölyeleri” @ Zuhal Müzik
20.30 / Jazz Dinletisi , Saksafon: Önder Mutlu – Piyano: Yüce Akın @ Zuhal Müzik
21.30 / Jehan Barbur Konseri @ Tamirane

Okunma 2580 defa Son Düzenlenme Son Düzenlenme Haziran 22 2019
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ali Sami İpek

Saksafon üzerine haber toplayarak sitemize katkıda bulunmaktadır.